Η τέχνη της οινοποίησης με την GRIFO

Με τα σωστά εργαλεία μπορείτε!

Είναι γνωστό ως «το νέκταρ των θεών». Το κρασί είναι κατεξοχήν  το ποτό της απόλαυσης. 

 

Τα σταφύλια καλλιεργούνται από την αρχαιότητα για την παράγωγή αυτού του αλκοολούχου ποτού που αφού πρώτα έχει υποστεί ζύμωση.

 

Η διατήρηση παραδοσιακών αξιών ή μάλλον  η αναζήτηση καινοτόμων διαδρομών και τεχνικών είναι θεμελιώδη στοιχεία για την παραγωγή κρασιού. 

Οι μέθοδοι παραγωγής αλλάζουν ουσιαστικά όχι μόνο από χώρα σε χώρα, αλλά  από περιοχή σε περιοχή, από έναν παραγωγό σε άλλο στην ίδια περιοχή.

Στην πραγματικότητα, η χώρα μας είναι σήμερα ένας από τους πυλώνες της παραγωγής κρασιού.

Στην Ελλάδα παράγονται μεγάλες ποσότητες γνωστές και αγαπημένες σε όλο τον κόσμο θέτοντας την σε μία από τις παραδοσιακότερες χώρες στην παραγωγή κρασιού.

Η GRIFO φροντίζει όλους τους μικρούς παραγωγούς που ενδιαφέρονται για τον αμπελώνα και την παραγωγή του κρασιού τους.

Ο στόχος της GRIFO είναι να σας συνοδεύει από τη συγκομιδή έως τη δοκιμή του τελικού προϊόντος καλύπτοντας όλη την γκάμα των οινοποιητικών ειδών.

 

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των μηχανημάτων της GRIFO είναι ότι δεν στοχεύουν στην αντικατάσταση των παραγωγών, αλλά στοχεύουν στη διατήρηση της αυθεντικής γεύσης  , χωρίς την «μηχανοποίηση» της διαδικασίας διατηρώντας την ταυτότητα της οινοποίησης .

 

Για έναν παραγωγό, η κάθε επιλογή είναι σημαντική και για να είναι επιτυχής ο στόχος της τελικού προϊόντος  το οποίο έχει στοχεύσει.

 

 

Με τα οινολογικά εργαλεία της  GRIFO, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος δεν μπορείτε να αποτύχετε και δεν μπορείτε να μην τα ξαναπροτιμήσετε!